ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Νόαμ Τσόμσκι: Υπάρχουν Γερμανοί που θέλουν να αποκτήσουν οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα, σε συνθήκες σκλαβιάς


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO.
http://www.youtube.com/watch?v=F9Hb9uqjcYk&feature=player_embedded
Ο Αμερικανός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι μίλησε από το βήμα του φιλανθρωπικού ιδρύματος RDS στο Δουβλίνο...
...στις 3 Απριλίου με θέμα την κρίση στην Ευρωπαϊκή Ενωση και την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Τσόμσκι κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της Ε.Ε. και τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για διάλυση του κοινωνικού ιστού στην Ευρώπη με τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζουν.

Μεταξύ άλλων αυτο που κάνει εντύπωση στην ομιλία του Αμερικανού Φιλόσοφου ειναι οι δηλώσεις του για τις σχέσεις Γερμανίας - Ελλάδας - «Υπάρχουν άνθρωποι στη Γερμανία που θέλουν να αποκτήσουν οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα, επιβάλλοντας συνθήκες οικονομικής σκλαβιάς και ψυχολογικής πίεσης στους Έλληνες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τσόμσκι.
«Απώτερος σκοπός των γερμανικών απαιτήσεων από την Αθήνα, στο πλαίσιο διαχείρισης της κρίσης χρέους, είναι η αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας», τόνισε ο Αμερικανός πολιτικός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι σε ομιλία του στο Δουβλίνο.
Ο αμερικανός καθηγητής ανέφερε ότι πρέπει να σχηματιστεί ένα κοινό μέτωπο του Νότου, δηλαδή της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ιταλίας, προκειμένου να μπει τέλος στις «απάνθρωπες απαιτήσεις του Βορρά». Υποστήριξε μάλιστα ότι τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να γίνει κάτι τέτοιο γιατί το αντιγερμανικό αίσθημα μεταξύ των χωρών της ευρωπαϊκής περιφέρειας είναι έντονο.
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9783.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου