ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Όταν νέα σκηνοθεσία της πλαστής τρομοκρατίας με τις βόμβες στο μαραθώνιο της Βοστώνης κτυπά την καρδία της αμερικής, νέες σχεδιασμένες συμφορές βρίσκονται στο δρόμο της υλοποίησης, όπως αυτής, μετά το «τρομοκρατικό» κτύπημα των δίδυμων πύργων, τη μεγάλη προβοκάτσια των ΗΠΑ που κήρυξαν το πολεμικό όλεθρο εναντίον του Αφγανιστάν και Ιράκ, και των σχεδίων για την υποταγή όλης της υφηλίου στους σχεδιασμούς της Νέας Πλανητικής Τάξης πραγμάτων. Του 4ου ΡΑΙΧ του νεοφασισμού, του πλανητικού ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ.

Η καραμπινάτη προβοκάτσια της Βοστώνης ποιο «άλλοθι» ετοιμάζει να δώσουν στην πανουργία των γερακιών της αμερικής; Τι νέο ετοιμάζουν; Ποια νέα σχέδια είναι προς υλοποίησης τους;

Γιατί η αμερική με τους τσάτους τους του Νοτιοκορεάτες προβαίνουν σε μεγάλες πολεμικές ασκήσεις στην κόκκινη γραμμή των συνόρων με την Β.Κορέα; Μήπως πρόκειται για προετοιμασία για ξαφνική επίθεση στην Β.Κορέα, όπως την θεώρησε η ηγεσία της Β.Κορέας και γ' αυτό και κύρηξε γενικό συναγερμό.

Και η αλλαγή της θέσης των τελευταίων ημερών της Κίνας που συντάχθηκε καθαρά υπέρ της Β.Κορέας δεν σηματοδοτούν την διάθεση της κακουργίας των ΗΠΑ να τα παίξουν όλα,για όλα, με ένα τυχοδιωκτικό πόλεμο, που αν πραγματοποιηθεί θα επιφέρει τον πυρηνικό όλεθρο στην ανθρωπότητα.

Τα πράγματα για τό αν θα εξακουθήσει να υπάρχει η ανθρωπότητα, ή θα αφανιστεί μαζί με τον καταρρέοντα καπιταλισμό είναι επικύνδινα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, και από ότι φανταζόμαστε. Η ανθρωπότητα έχει μπεί στην τελική της φάση που εκφράζεται δραματικά, με το σοσιαλισμό ή βαρβαρότητα.

Τα πράγματα θα δείξουν πολύ σύντομα!

Kostas Oikodomos
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=41524

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου