ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ;

Η συμφωνία έκλεισε και η τρόικα εγκαθίσταται στη Κύπρο, για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ο Σόιμπλε μάλιστα δήλωσε στους δημοσιογράφους, αφού οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης ενέκριναν τη συμφωνία«Η Επιτροπή μας πληροφόρησε σήμερα ότι η απαραίτητη νομοθεσία για την εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν έχει ήδη κυρωθεί».

Την ίδια ώρα οι Κύπριοι διαδήλωναν έξω από τη Βουλή,
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231240865, ενώ παράλληλα σε εκδήλωση διαμαρτυρίας του ΑΚΕΛ την Κυριακή το απόγευμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης, ανέφερε ότι θέλει να στείλει μήνυμα ενίσχυσης του Προέδρου της Δημοκρατίας, ότι ο κυπριακός λαός έχει δείξει ότι είναι έτοιμος να υποστεί θυσίες και ότι «Λύσεις μέσα από τον μνημονιακό ζυγό, μέσα από την τρόικα δεν μπορούν να εξευρεθούν…» Δηλαδή, αφού υπέγραψαν πρώτα το μνημόνιο με τον κατάπτυστο Χριστόφια, αφού συμφώνησαν κρυφά από τους κύπριους το κούρεμα, τώρα παροτρύνουν τον κυπριακό λαό να υποστεί θυσίες..

Πολλοί μιλούν για τιμωρία της Κύπρου.. γιατί με εγγυημένες καταθέσεις 68 δις €, με ένα ΑΕΠ που έφθανε στα 18 δις €,
http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/506750/den-apokleietai-na-hreokopisei-i-kupros/ τζιράρανε τα χρήματα των καταθετών και αγόραζαν τοξικά ελληνικά ομόλογα, αντί να μετακυλήσουν μέρος των κεφαλαίωνστην πραγματική οικονομία και στη δημιουργία θέσεων εργασίας (λες και τόχει κάνει καμμιά άλλη τράπεζα αυτό).

Γιατί όμως να τιμωρηθεί η Κύπρος και όχι η Μάλτα της οποίας ο τραπεζικός κλάδος ξεπερνά 11 περίπου φορές το ΑΕΠ της χώρας (μόνο η μεγαλύτερη τράπεζα της Μάλτας Bank of Valetta, έχει ισολογισμό ύψους περίπου 8 δισ. €, όσο και το ΑΕΠ της Μάλτας), ή το Λουξεμβούργο του οποίου ο τραπεζικός κλάδος είναι περίπου 23 φορές το ΑΕΠ, λόγω κυρίως των διασυνδέσων της χώρας αυτής με τις γειτονικές Γερμανία και τη Γαλλία.

Μήπως γιατί η Κύπρος είχε πολύ υψηλό φόρο εισοδήματος, με συνέπεια να ευνοούνται οι μεγαλοκαταθέτες (όχι σε ηλικία..); Τότε τι να πουν οι παρεπιδημούντες στην ΕΕ Μονακό, Ιρλανδία, Μάλτα, Λουξεμβούργο, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, Γιβραλτάρ;

Τελικά γιατί έγινε κι αυτή η συμφωνία, τι λέει ακριβώς και ποιό είναι το μέγεθος της προδοσίας που συντελείται στις πλάτες του κυπριακού λαού ; Θα διορθώσει τίποτε προς το καλλίτερο για τον κυπριακό λαό, ή αντίθετα πρόκειται για την κατεδάφιση της Κύπρου.

Μήπως είναι ένα από πρώτα τα βήματα, για τον απόλυτο έλεγχο των ευρωπαικών τραπεζών από την ΕΚΤ ; (υποτίθεται ότι από 1/1/14 θα ισχύσει η τραπεζική ενοποίηση των χωρών μελών της ευρωζώνης, αλλά μετά το όχι του κυπριακού λαού, το βλέπω χλωμό);

Μήπως για να ολοκληρωθεί το ξεπούλημα της Κύπρου κι η διχοτόμησή της, τώρα πού ανέλαβε πρόεδρος ο Ανα(ν) στασιάδης, ένας οπαδός του σχεδίου Ανάν;

Μήπως για να αποδυναμώσει την ρωσική επιρροή σε μια περιοχή πολύ ενδιαφέρουσα γεωπολιτικά περιοχή;

Μήπως για να επαναπροσδιοριστεί η ιδιοκτησιακή σχέση των ΑΟΖ; κάτι που έρχεται να ενισχύσει τις τούρκικες απαιτήσεις …για δίκαιη μοιρασιά στη χρήση..!

Όλα αυτά είναι οι ευσεβείς πόθοι και των κυπρίων κι ελλήνων δοσιλόγων... που υπέγραψαν ενάντια στη θέληση και στο συμφέρον του κυπριακού λαού και όπως σωστά λέει κι ο Μεταλληνός, αυτά τα σχέδια είναι τα σχέδια μιάς φούχτας διεθνών συμμοριτών για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας φασιστικής διακυβέρνησης, που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που είναι οι λαοί ολόκληρου του πλανήτη.


Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ

http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=40880

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου