ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Όταν μπουμπούκος και Χ.Α, εργαζόμενοι και εργοδότες γίνονται ΕΝΑ για το καλό των πολυεθνικών


Ας ξετιλίξουμε με τη σειρά τα γεγονότα

Αντιδραστικό συλλαλητήριο από εργαζόμενους στην Β. Χαλκιδική


Περίπου 800 εργαζόμενοι των μεταλλείων στις σκουριές Χαλκιδικής μαζί με τις οικογένειες τους πραγματοποίησαν...
συγκέντρωση το Σαββάτο 3 Μαρτίου απαιτώντας σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής να μην κλείσουν τα μεταλλεία της αποικιοκρατικής συμφωνίας (επένδυση την ονομάζουν) με την Καναδοαμερικανική εταιρία.

Να σημειωθεί πως στα μεταλλεία οι εργαζόμενοι δεν είναι κάτοικοι τις περιοχής εκτός των "εκλεκτών" του δήμαρχου Πάχτα, και έχουν στρατολογηθεί από ανέργους κυρίως από την Θεσσαλονίκη.

Κύριος ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο μπουμπούκος (το ερπετό Άδωνις) μαζί με κουστωδία κατοχικών καθαρμάτων, οι οποίοι προστατεύονταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, από τον φόβο μην τυχόν και τους επιτεθούν οι ντόπιοι κάτοικοι που πραγματοποίησαν ογκώδη ξεχωριστή συγκέντρωση με πάνω από 5.000 κατοίκους.

Τα διεφθαρμένα ΜΜΕ έδειξαν μόνο την αντιδραστική συγκέντρωση και έθαψαν την πραγματικά ανθρώπινη και εθνική ογκώδη συγκέντρωση.

Δείτε πως κάλυψε το γεγονός το Mega


Ύστερα από αυτό διαβάζουμε σε δελτίο τύπου της Χ.Α
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής με αντιπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Υπογειτών των Μεταλλείων Κασσάνδρας. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέγος υποδέχτηκαν με θέρμη τον Πρόεδρο του Σωματείου, Άγγελο Δεληγιόβα και τον Γραμματέα Γεώργιο Αρβανίτη.
Οι αντιπρόσωποι των εργαζομένων εξέθεσαν στους συναγωνιστές τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες εργάζονται και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Εξέφρασαν την πεποίθηση πως η εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική είναι μια πολύ σημαντική δραστηριότητα, η οποία δίνει εργασία σε χιλιάδες οικογένειες του νομού, δραστηριότητα που δεν πρέπει να παύσει. Επίσης, κατήγγειλαν πως έχουν γίνει δέκτες απειλών και κατατρομοκράτησης από γνωστούς αριστερούς κύκλους, γιατί επιμένουν να στηρίζουν την εργασία των μεταλλωρύχων στο νομό, κύκλοι που έχουν δαιμονοποιήσει τους εργαζομένους στην εξόρυξη χρυσού και τους αντιπροσώπους τους.
Οι συναγωνιστές δήλωσαν απερίφραστα την απόλυτη στήριξή τους στους εργαζόμενους και στα δίκαιά τους, καθώς και ότι θα στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους εντός και εκτός Βουλής. Παράλληλα, εξέφρασαν την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής πως η εκμετάλλευση του χρυσού στην Χαλκιδική γίνεται με όρους που δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον. Η δραστηριότητα δεν πρέπει να παύσει μεν αλλά, η εξόρυξη του χρυσού πρέπει να γίνει από εταιρία που θα ελέγχεται κατά πλειοψηφία από το δημόσιο, στην οποία θα έχουν μερίδιο και λόγο οι εργαζόμενοι.
Οι εργαζόμενοι που στη πλειοψηφία τους δεν είναι ντόπιοι είναι φυσιολογικό να μη θέλουν να χάσουν το μεροκάματό τους. Αδιαφορόντας για τη περιβαλλοντολογική καταστροφή στηρίζουν την ''επένδυση'' της πολυεθνικής Eldorado Gold. Και ποιοι παρακαλώ εμφανίζονται ως υπερασπιστές των δικαιωμάτων τους; O μπουμπούκος, το Μega και όλο το δημοσιογραφικό κατεστημένο και σαν κερασάκι στη τούρτα η Χρυσή Αυγή! Οι μεγαλειώδεις αντιδράσεις των ντόπιων κατοίκων χρεώνονται στο ΣΥΡΙΖΑ, η άγρια καταστολή και η θηριωδία των ΜΑΤ μπαίνει στην άκρη για το συμφέρον της ''επένδυσης''. Η βιτρίνα του αντιδραστικού σωματείου που στηρίζει τους εργοδότες του και το έγκλημά τους λειτουργεί εδώ ως άλλοθι. Ιδού οι υπερασπιστές των εργαζομένων! Ή ίδια η πολυεθνική και η κατοχική κυβέρνηση που όπως δήλωσε κι ο μπουμπούκος σέβεται το περιβάλλον!!! Τα περί εξόρυξης από εταιρία που θα
ελέγχεται κατά πλειοψηφία από το δημόσιο, στην οποία θα έχουν μερίδιο και λόγο οι εργαζόμενοι λέγονται για να αποφύγουν οι της Χ.Α την πλήρη ταύτισή τους με τη πολυεθνική και τη κατοχική κυβέρνηση. Αλλά δεν πείθουν...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου