ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Έδιωξαν τους συνδικαλιστες από το εργοστάσιο


Εισαγόμενη τυπογραφία

Καλούμε όλα τα ΜΜΕ, τους Δημοσιογράφους με την πένα τους, τους γραφίστες και τις διαφημιστικές με τις ιδέες τους και τους Πνευματικούς Ανθρώπους να βοηθήσουν την Ελληνική Τυπογραφία ώστε Κανένα Ελληνικό έντυπο να μην τυπώνετε εκτός Ελλάδος.
Περνάμε από την εθνική άμυνα, στην εθνική επίθεση.
Η ζωή δεν προχωρά μπροστά με οπορτουνισμούς. Η ταξική πάλη οξύνεται και ζητά λύση που να δικαιώνει τους Έλληνες εργάτες.
Εάν η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου και η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων ενδιαφέρονται για τους Έλληνες εργαζομένους του κλάδου και δεν τους χρησιμοποιούν μόνο για τα κομματικά τους πυροτεχνήματα ας δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση:
- Ποια είναι η πρόταση της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων και της Ομοσπονδίας Τύπου-Χάρτου για την αντιμετώπισή της εισαγόμενης τυπογραφίας και της ανεργίας στον κλάδο;
 
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Έδιωξαν τους συνδικαλιστες από το εργοστάσιο

Οι εργάτες να εμποδίσουν την διάλυση του κλάδου και το κλείσιμο των τυπογραφείων από τους κομματικούς συνδικαλιστές. Είναι μονόδρομος η πάλη των εργατών εναντίον της ανεργίας
Στην ALPHA-BETA-ROTO, οι εργαζόμενοι (160 τον αριθμό) παρεμπόδισαν τους συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου να εισέλθουν στο εργοστάσιο. Η πλήρη απαξίωση του κατευθυνόμενου κομματικού συνδικαλισμού του ΠΑΜΕ.  
Να βγάλουν συμπεράσματα οι εργάτες για τις δυνάμεις που δρουν στο εργατικό κίνημα, αλλά και συνολικά για το τι κίνημα χρειάζεται σήμερα ο κλάδος. Τα απολιθώματα του κομματικού φανατισμού μόνο στην ανεργία και στην δυστυχία μπορούν να τους οδηγήσουν.
Ακόμα και οι ψηφοφόροι τους έχουν τη χειρότερη ιδέα για τους κομματικούς τους συνδικαλιστές. Οι καιροσκόποι επαγγελματίες αριστεροί συνδικαλιστές συσπειρώθηκαν στο ΠΑΜΕ, διψασμένοι για εξουσία, εδώ και τώρα! Αλλά και οι σκληροί ιδεολόγοι του κομμουνισμού ζαρώσανε στο κομματικό καβούκι, μουρμουρίζοντας δυσαρέσκεια κάπου-κάπου για τις ομαδικές απολύσεις στα κομματικά μαγαζιά μπας και διασώσουν το κόμμα, την χαμένη τους τιμή και την αξιοπιστία τους.

 Η κομματική τους αφοσίωση είναι πάνω από την αφοσίωση στην πατρίδα, και στους Έλληνες αυτό σημαίνει ότι το ΚΚΕ είναι πάνω από την Ελλάδα. Το κόμμα υπερτερεί και ο συνδικαλισμός πρέπει πάση θυσία να εξυπηρετεί το κόμμα. Πού να περισσέψει χώρος για τους εργαζόμενους 

http://typografeio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου