ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΠΡΙΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Ο Ολλανδός Ντάϊσελμπλουμ, ο νέος επικεφαλής των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, έσπευσε αμέσως μετά την καινούργια επώδυνη για την Κύπρο συμφωνία που υπέγραψε ο Αναστασιάδης στο χθεσινό Γιουρογκρουπ να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. " Ανοίγουμε -είπε - απο σήμερα μια καινούργια πορεία για όλες τις χώρες της Ευρωζώνης. Η Κύπρος είναι το νέο μοντέλο. Πρόθεσή μας είναι να μην λειτουργήσει ξανά ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης(ESM)".

Οι εδώ ηλίθιοι προδότες καμώνονται υποκριτικά οτι στενοχωρήθηκαν με την "σκληρή -όπως λένε - τιμωρία της Κύπρου". Στην πραγματικότητα όμως πανηγυρίζουν και πάλι. Τα ρεμάλια νομίζουν οτι "δικαιώθηκαν". Θέλουν να δείξουν στον Ελληνικό λαό, οτι όποιος αντιστέκεται στ' αφεντικά, αυτά παθαίνει. Γι' αυτό και μέσα στο Γιουρογκρουπ κράτησαν την ίδια και χειρότερη επαίσχυντη στάση απ' αυτήν του καραγκιόζη τον Αναστασιάδη.

Η προδοσία με την βλακεία, πήγαιναν πάντα χέρι-χέρι. Η χθεσινή συμφωνία είναι το μαχαίρι που έμπηξαν οι ίδιοι πάνω στο σώμα τους όλοι οι προδότες που βρίσκονταί επικεφαλής των κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Νότου. Πριόνησαν με δουλικότητα το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται.

Οι δικοί μας κοκορόμυαλοι περιμένουν τις δόσεις της ανακεφαλαίωσης- χρηματοδότησης των Τραπεζών. Αυτή η ανακεφαλαίωση θα ολοκληρώνονταν όπως μας έλεγαν μέχρι τα τέλη του Ιούνη. Μετά την σημερινή δήλωση του Ντάισελμπλουμ ο κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει τί ακριβώς θα πάρουν, και το οποίο δεν είναι σωστό να περιγραφεί εδώ ....λεπτομερώς...

Το είπαν πολλοί και έτσι είναι. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τα καλά. Η οριστική διάλυση της Ευρωζώνης μετά την οδυνηρή περιπέτεια της Κύπρου είναι πλέον ζήτημα (όχι πολυ μεγάλου) χρόνου. Το λέει καθαρά ο Ολλανδός. Απο δώ και πέρα βαδίζουμε με βάση το νέο μοντέλο της Κύπρου. Καλομελέτα κι' έρχεται γρήγορα κι' εδώ "το νέο μοντέλο"!! Ας ετοιμαστούμε να το υποδεχτούμε. Γιατί αν δεν πάρουν τα πακέτα που περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι, οι Τράπεζες θα χρειαστούν εξυγείανση. Και τ' αφεντικά του 4ου Ράϊχ, μας έδειξαν με το παράδειγμα της Κύπρου με ποιόν ακριβώς τρόπο θα κάνουν απο δω και πέρα τις εξυγειάνσεις των Τραπεζών.

Την ίδια στιγμή οι τελευταίες εξελίξεις τροφοδότησαν ακόμα περισσότερο τις τάσεις φυγής των καταθέσεων απο τις Τράπεζες κυρίως των "επικίνδυνων" χωρών. Αυτές οι τάσεις θα επιταχύνουν τις όποιες διαδικασίες της οριστικής τους διάλυσης. Στο πιο κάτω λινκ, ο Ντάϊσελμπλουμ, τα λέει όλα αυτά άλλωστε έξω απο τα δόντια.....
Μεταλληνός

http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=40893

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου