ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΣ

Εδώ ταιριάζει η παροιμία: Είπε ο γάιδαρος τον ψύλλο (όχι τον πετεινό) κεφάλα...

Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τον φασισμό του Βενιζέλου!
Δηλαδή κάθε αλλοδαπός που θα γουστάρει θα μπορεί να κατηγορεί τους Έλληνες για ρατσισμό και αυτός θα παίρνει αυτομάτως άδεια παραμονής ενώ οι Έλληνες θα χάνουν τα πολιτικάς τους δικαιώματα!!! Δηλαδή ο κάθε λάθρο θα έχει λόγο να κατηγορήσει κάποιον για να πάρει άδεια παραμονής!Ο πρώτος καραφασίστας είναι ο βενιζέλος.

Ο "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ" ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει ήδη συντάξει πρόταση αντιρατσιστικού νόμου, με τον οποίο επιδιώκει να θέσει εμμέσως εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή. Την πρόταση Βενιζέλου, στηρίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, Νέα Δημοκρατία και ΔΗΜΑΡ, σε μια προσπάθεια να απαλλαχθεί το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, από την απειλή της ΧΑ, η οποία όπως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, ανεβαίνει αλματωδώς.
Η πρόταση νόμου, η οποία ενδέχεται σοβαρά να μετατραπεί σε σχέδιο νόμου, έχει ήδη την συγκατάθεση των Σαμαρά και Κουβέλη, ενώ καθίσταται βέβαιο ότι θα στηριχθεί και από τα κόμματα της Αριστεράς. Οι εισηγήσεις οι οποίες έχουν γίνει, συνοψίζονται στις παρακάτω έξι εισηγήσεις:
  1. Μετατρέπει κάθε ρατσιστικό έγκλημα σε ιδιώνυμο.
  2. Θεσπίζει επιβαρυντικές διατάξεις ακόμα και για πλημμελήματα που έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο.
  3. Στερεί πολιτικά δικαιώματα και εξοστρακίζει από τον δημόσιο πολιτικό βίο κάθε ιδιώτη που τυχόν υποπέσει ακόμα και σε φραστική επίθεση εναντίον αλλοδαπών ή ομοφυλοφίλων κλπ. με σαφώς επιβαρυντικές διατάξεις για πολιτικά πρόσωπα και κατέχοντες δημόσια αξιώματα.
  4. Θεσπίζεται επίσης για πρώτη φορά το έγκλημα του δημόσιου εγκωμιασμού, άρνησης ή εκμηδένισης εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.
  5. Παρέχεται άσυλο και άδεια παραμονής ενώ απαλλάσσεται των παραβόλων δίκης, όποιος αλλοδαπός καταγγείλει στις Αρχές ρατσιστική επίθεση σε βάρος του ή παράσχει πληροφορίες στις Αρχές για εντοπισμό δραστών τελεσθέντων ρατσιστικών εγκλημάτων.
  6. Η διάταξη του σχεδίου νόμου με την οποία προβλεπόταν ως επιβαρυντική περίσταση η τέλεση αξιόποινης πράξης με το διευρυμένο ρατσιστικό κίνητρο, συμπληρώνεται με τις προβλέψεις: 1) συγκεκριμένου αυξημένου πλαισίου ποινής επί πλημμελημάτων (φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών), 2) υποχρεωτικής επιβολής της παρεπόμενης ποινής της αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων, 3) απαγόρευσης αναστολής και μετατροπής της επιβαλλόμενης ποινής, 4) αυτεπάγγελτης δίωξης και απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου πολιτικής αγωγής και 5) θέσπισης κωλύματος διορισμού στο δημόσιο, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τους ΟΤΑ σε περίπτωση σχετικής καταδίκης.
 
Στην πρόταση θα αναφέρεται ξεκάθαρα και το εξής κωμικοτραγικό: «να μη συνυπογραφεί καμία πρόταση νόμου, να μην αθροιστεί σε καμία ψηφοφορία η ψήφος ενός δημοκράτη με ένα φασίστα. Να αποφύγουμε το όνειδος του σχηματισμού πλειοψηφιών με το συντεταγμένο νεοναζιστικό άγημα. Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, όπως, γενικότερα, σε κάθε κρατικό συλλογικό όργανο, ιδίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Χρυσή Αυγή πρέπει να είναι πλήρως απομονωμένη».
Το ύφος και η ουσία της προτάσεως νόμου Βενιζέλου, καταδεικνύει σε όλο του το βάθος το μίσος της κοινοβουλευτικής συμμορίας που εξουσιάζει, εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Επιπροσθέτως, αποδεικνύεται ότι ο μέγιστος των ρατσιστών, είναι ο ίδιος ο εμπνευστής του σχεδίου -και αύριο το ίδιο το κράτος-, ο οποίος διακρίνει τον Ελληνικό Λαό σε «δημοκράτες» και «φασίστες». Ποιός έδωσε στον κύριο Βενιζέλο το δικαίωμα της μετατροπής του σε χωροφύλακα των πολιτικών πεποιθήσεων; Ποιός είναι ο κύριος Βενιζέλος που θέλει να διώξει το πολιτικό φρόνημα;

Υ.Γ.: Ένα παρελκόμενο του εν λόγω σχεδίου νόμου, το οποίο θα κάνει τους συριζαίους και τους πάσης φύσεως λαθρολάγνους να πηδήξουν από χαρά είναι η παροχή ασύλου σε όποιον λαθρομετανάστη καταγγείλει «ρατσιστική επίθεση». Κοινώς 11414 για δωρεάν διαμονή στην Ελλάδα εις υγείαν των κορόιδων. 


http://www.zougla.gr/blog/article/675823

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου