ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ /ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ;;;

 

geniki-apergia-300x237Η κυβέρνηση της τρόικας ετοιμάζεται να επιστρατεύσει όλους τους εργαζόμενους;

Με επιστράτευση απάντησε η κυβέρνηση στους απεργούς ναυτεργάτες που αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας τους διεκδικώντας μαζί και τα δεδουλευμένα μηνών που τους οφείλουν οι εφοπλιστές. «Η απόφασή μας είναι ομόφωνη και μία. Η απεργία συνεχίζεται κόντρα στην πολιτική επιστράτευση, καλούμε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά να υλοποιήσει την απόφασή του και τη ΓΣΕΕ να καλέσει την εργατική τάξη να βρεθεί στα λιμάνια στους καταπέλτες για να περιφρουρήσουν την απεργία και όλοι οι ναυτεργάτες έξω από τα πλοία», δήλωσε ο Σάββας Τσιμπόγλου, μέλος της ΕΕ της ΠΝΟ. «Θα κουρελιάσουμε το χαρτί της επιστράτευσης και θα το στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο Α. Νταλακογιώργος. «Μπαρούφες» και «κουβέντες για το καλάθι των αχρήστων» είναι οι δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους, «η κυβέρνηση βάζει σε μεγάλη περιπέτεια τη χώρα και το λαό με τον αυταρχισμό που επιδεικνύει».
Το Εργατικό κέντρο Πειραιά έχει αναγγείλει Πανπειραϊκή απεργία για αύριο, ενδεχομένως να προκηρυχθεί και Παναττική, αυτή την ώρα συνεδριάζουν δεκάδες σωματεία για συμμετοχή σε απεργία στήριξης των ναυτεργατών και διαμαρτυρίας για την τρομοκρατική πολιτική της κυβέρνησης. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά.
ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και οι ΑΝΕΛ καταδίκασαν την επιστράτευση των απεργών και καλούν όλους τους εργαζόμενους σε συμπαράσταση.
Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στη κήρυξη μιας ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Μπορούν να επιστρατεύσουν όλους τους εργαζόμενους; Μήπως να επιστρατεύσουν και τους αγρότες, τους επαγγελματίες κ.ο.κ;. Σκέπτονται να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο και κατάσταση πολιορκίας; Έχουν έτοιμα ελικόπτερα;;; (για να φύγουν).
Σε κάθε περίπτωση η απάντηση του εργατικού κινήματος πρέπει να είναι άμεση. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ για την ανατροπή τους.
http://denplirono.wordpress.com/
 
Σχολιο του ''Πατριωτικου Αγώνα''
 
Τα κόμματα της ''Αριστεράς'' οδηγούνται, σπρωχνόμενα κάτω απο την πίεση που ασκεί ο Ελληνικός Λαός, σε κινητοποιήσεις που απεύχονται. Όταν ανοίξουν ''οι ασκοί του Αιόλου'', κανείς δεν θα μπορέσει να κλείσει στο ''μαντρί'' το ποίμνιό του. Η μεγάλη ώρα είναι κοντά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου