ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ....

ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.



Όχι, δεν μας περνάνε για βλάκες! Μα καλά, πώς σας πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό;;;
Τυχαίο θα είναι που τις τελευταίες εβδομάδες, αντί να κυριαρχούν στην επικαιρότητα οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ "πράξεις νομοθετικού περιεχομένου" ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είχαμε αφενός άγριο κουτσομπολιό γύρω από την "λίστα Λαγκάρντ" και αφετέρου τα...γκαζάκια των "τρομοκρατών"(=πρακτορίσκων πρεσβειών και άλλων...ιδρυμάτων), που εντάθηκαν ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, με την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην (πιάτσα) Συγγρού!!!
Τι γίνεται, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ;
Ψηφίζεται η οριστική και αμετάκλητη ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!
Δηλαδή, για να το πούμε απλά: ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ!!!
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας πάνω εξηγεί περί τίνος πρόκειται: Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε, είναι πως ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ που ο κόσμος ήταν τόσο αφελής και έχαφτε τα "τρομοκρατικά" παραμύθια!
Υ.Γ. Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια με την απεγνωσμένη προσπάθεια των κομματόσκυλων της Συγγρού να αγιοποιήσουν (!!!) τον προδόταρο Σαμαρά και την συγκυβέρνηση νενέκων, μιλώντας για "χτύπημα εναντίον της Ελλάδας", "της δημοκρατίας", ακόμα και συσχετίζοντας την αντίδραση των ΗΠΑ να πουληθεί η ΔΕΠΑ στους Ρώσους!!! Μάλιστα, φέρνουν και το...παράδειγμα του "κακόμοιρου" Κωστάκη Καραμανλή, τον οποίον - μας λένε - τον "έφαγαν" με τέτοια...χτυπήματα οι Αμερικάνοι!!!

http://dienekis480.blogspot.gr/2013/01/blog-post_14.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου