ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Νεοφασιστοπορία πεντακοσίων περίπου ατόμων.


Πορεία πεντακοσίων περίπου ατόμων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, με αντιρατσιστικό καμουφλάζ και στην πραγματικότητα με στόχο την ολοκληρωτική κατάλυση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων που έχει κερδίσει η ελληνική εργατική τάξη, ο κατεξοχήν παραγωγός του κοινωνικού πλούτου που ιδιοποιείται η ολιγαρχία. Τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις αυτές πρέπει τώρα να καταργηθούν και η ίδια η ελληνική εργατική τάξη να περιθωριοποιηθεί ολοκληρωτικά μέσω της εισαγωγής δουλοπάροικων από τις ασιατικές κυρίως δεξαμενές σύγχρονων σκλάβων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά μετείχε στην πορεία η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο νόθος δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης, ο οποίος καθημερινά βρίζει και ξερνάει χολή κατά των απεργών δημοτικών εργατών που με πρόσχημα την μετάθεση θέλει να τους αντικαταστήσει με εισαγόμενους Κολίγους-δουλοπάροικους. Ο Κολίγας δουλοπάροικος θα είναι ο εργάτης του «καινούργιου θαμαστού κόσμου» που προωθεί βήμα - βήμα το πλανητικό Καρτέλ.

Η δήθεν Αντιρατσιστική πορεία ήταν αντεργατική και αντικομμουνιστική στην πραγματικότητα. Ξεκίνησε από το Σύνταγμα και κατέληξε στην Ακρόπολη, ίσως για να θυμίσει ότι αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα οικοδομήθηκε από δούλους που άφησαν στα θεμέλια μάρμαρα τις σάρκες τους και τα κόκαλα τους!

Σύμφωνα με το
zougla.gr ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 17.00, την διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Αντιρατσιστική Κίνηση (EGAM - European Grassroots Antiracist Movement). Περίπου 600 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και έκαναν πορεία προς την Ακρόπολη διαδηλώνοντας κατά του «ρατσισμού».

Στην πορεία συμμετείχε και η (ΚΕΔΕ), η οποία κάλεσε όλους τους αιρετούς των δήμων να συμμετάσχουν, ώστε «να ενώσουν τη φωνή τους ενάντια στα φαινόμενα του ρατσισμού και του νεοναζισμού που θεριεύει στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Στη διαμαρτυρία όπως είχαμε προβλέψει έλαβε μέρος και ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Στο
zougla.gr μπορείται να δείτε φωτογραφίες και βίντεο.


http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=38582

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου