ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΛΑ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΥΣ...


Με άρθρο του στο "ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (16-12-2012) ο Γ. Λεονταρίτης, σιχτιρίζοντας το φασιστικό 4ο Ράϊχ, για την γελοία απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. αναφέρεται στον μεγάλο επαναστάτη Ροβεσπιέρο. Το συγκεκριμένο απόσπασμα το παραθέτουμε αυτούσιο προσυπογράφοντας το...
"Αλλά η μνημονιακή πολιτική γεννά Ροβεσπιέρους. Διότι μοιραίως θα έλθει η ώρα που οι αγανακτισμένοι θα διαλύσουν αυτόν τον χάρτινο ευρωπαϊκό (γερμανικό)διάκοσμο, που ανέβασε στον αφρό ολόκληρη κάστα τυχοδιωκτών και συνθηκολόγων πολιτικάντιδων.

Αυτοί οι Ροβεσπιέροι θα φέρουν στην επιφάνεια και την ιστορική μνήμη της Ευρώπης τα μεγάλα ονόματα που σφυρηλάτησαν τον πολιτισμό της - και πρώτο και καλύτερο το όνομα του Ροβεσπιέρου του Αδιάφθορου, όπως τον χαρακτήρισε η εποχή του, προορίζοντάς τον για την αιωνιότητα, πριν το θάψει στα τάρταρα η αντεπανάσταση. Θα βρεθούν και σήμερα κάποιοι Ροβεσπιέροι που θα κλωτσήσουν αυτά τα "Νομπέλ", που θα γκρεμίσουν τους οσφυοκάμπτες μνημονιακούς και θα πυργώσουν μια καινούργια πολιτεία με λαϊκή κυριαρχία, παραμερίζοντας για πάντα τους συνθηκολόγους με την "τρόϊκα" και τους ηττοπαθείς. Ελευθερία και ισότητα είναι τα συνθήματα που περιμένουμε να γίνουν πράξη.

Μιλώντας στην Λέσχη των Γιακομπίνων ο Ροβεσπιέρος έλεγε: " Εξωτερικά, όλοι οι τύραννοι μας πολεμούν. Εσωτερικά όλοι οι φίλοι της τυραννίας ενεργούν συνωμοτικά. Πρέπει λοιπόν να καταβάλουμε τους εσωτερικούς εχθρούς της δημοκρατίας ή να χαθούμε μαζί της"
Αυτό πρέπει να γίνει και τώρα"....


Μεταλληνός
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου