ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΣΔΟΕ-Εφορία χαφιέδων στην υπηρεσία του ΔΝΤ.


Εφόδους διενεργούν ντυμένοι ως… πελάτες, χαφιέδες της ΣΔΟΕ, κατόπιν εντολών του ΔΤΝ πραγματοποιούν σε νυχτερινά κέντρα οι άντρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (που εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού κράτους) από το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, προκειμένου να ελέγξουν τους έλληνες ιδιοκτήτες και για να τους φορολογήσουν στο ακέραιο, όχι για το νοικοκύρεμα του Ελληνικού κράτος αλλά για λογαριασμό των ξένων υπερεθνικών τοκογλύφων, του ΔΝΤ και ΕΚΤ. Το χρήμα θα φύγει από την Ελλάδα στο εξωτερικό και η κρίση θα ενταθεί ακόμα περισσότερο.

Η εκμετάλλευση των ελλήνων μικροεπιχειρηματιών από το ΔΝΤ, που παίρνει το αφρό της υπεράξιας, πραγματοποιείται εντελώς ξετσίπωτα δια μέσου της άγριας φορολόγησης, από τους χαφιέδες εφοριακούς και την έγκριση των κατοχικών ελλήνων πολιτικών προδοτών της χώρας, που λειτουργούν ως λακέδες του υπερεθνικού ληστρικού τραπεζιτικού κεφαλαίου.

Κώστας Οικοδόμος.

Ευρωεπίτροπο για τις μεταρρυθμίσεις θέλουν οι Γερμανοί

Υπέρ της ευρωπαϊκής εποπτείας για την επίβλεψη των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, κυρίως σχετικώς με το φορολογικό, τάχθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) Χανς Πέτερ Κάιτελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Το συνολικό πακέτο διάσωσης βασίζεται και στο ότι όντως το φορολογικό σύστημα θα λειτουργεί», δήλωσε ο κ. Κάιτελ και πρόσθεσε ότι «το θέμα δεν είναι μόνο εάν οι πλούσιοι Έλληνες θα ξαναφέρουν τα χρήματά τους στη χώρα, αλλά υπάρχει επίσης και το θέμα της ευρωπαϊκής εποπτείας, προκειμένου να μπει σε τάξη το φορολογικό σύστημα».

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του BDI τόνισε ότι η Αθήνα πρέπει να ανεχτεί αυτή την περιορισμένη παρέμβαση προς το κοινό συμφέρον, διαφορετικά, όπως υποστήριξε, «η διάσωση δεν λειτουργεί».

Ανέφερε δε ότι η υποστήριξη των ευρωπαίων εταίρων θα πρέπει να διαμορφωθεί κατά τρόπο ώστε να μην έρθουν αμέσως άλλες υπό κρίση χώρες για να ζητήσουν παρόμοιες διευκολύνσεις. Γι' αυτό και, όπως διευκρίνισε, θα πρέπει να υπάρξουν ξεκάθαροι και αυστηροί όροι στη λογική του, «αφού λαμβάνετε αυτή τη βοήθεια, θα πρέπει σε άλλα θέματα να κινηθείτε προς την κατεύθυνσή μας - όπως μέσω εποπτείας στη χώρα ή μέσω της διασφάλισης εγγυήσεων».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου