ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Εκστρατεία του Χόλιγουντ για τον αφοπλισμό του Αμερικανικού Λαού

Επιβεβαιωνόμαστε λοιπόν όταν υποστηρίζουμε ότι το περιστατικό του Κονέκτικατ ή ήταν στημένο από τη CIA ή απλά ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να χρησιμοποιηθεί  για την αλλαγή του νόμου περί οπλοκατοχής. Οι νεοταξίτες θέλουν τον αφοπλισμό του Αμερικανικού Λαού (και κάθε λαού βεβαίως) για να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμος στα σχέδια τους. Το ότι τα περιστατικά βίας σε σχολεία είναι είναι κοινωνικό αποτέλεσμα της όλο και πιο θηριώδους βαρβαροποίησης του καπιταλισμού είναι αδιαμφισβήτητο. Αλλά η απάντηση των λαών δεν μπορεί να είναι ο αφοπλισμός και η καταστολή. Αυτό είναι το όνειρο των νεοταξιτών που τώρα το προωθούν, όπως κάνουν πάντα, και μέσω της εκστρατείας ''αστέρων'' του Χόλιγουντ.

Tη φωνή τους απέναντι στη ανεξέλεγκτη χρήση όπλων ύψωσαν οι αστέρες του Χόλυγουντ, συμμετέχοντας σε μια νέα εκστρατεία για την αλλαγή του νόμου περί όπλων, μετά και το τελευταίο μακελειό του Νιούταουν.
Η Jessica Alba η Jennifer Aniston, η Gwyneth Paltrow και η Beyoncé Knowles είναι μερικοί από...
τους αστέρες που συμμετέχουν στο βίντεο για να ανοίξει η συζήτηση για την οπλοκατοχή. «Πόσα ακόμα σχολεία, πόσα ακόμα κολέγια, πόσα ακόμα εμπορικά κέντρα, πόσες ακόμα αίθουσες κινηματογράφων πριν κάνουμε κάτι;», είναι οι ερωτήσεις που θέτουν οι αστέρες στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα αλλά και σε ολόκληρη την αμερικανική κοινωνία. Μεταξύ άλλων, στο βίντεο κατά της εκτεταμένης οπλοκατοχής συμμετέχουν οι Paul Rudd, Julianne Moore, Jamie Foxx, Jessica Alba, Reese Witherspoon, Michelle Williams, John Legend, Will Ferrell, Jason Bateman, Olivia Munn, Sarah Silverman, Ellen DeGeneres, Chris Rock, John Hamm, Cameron Diaz, Kate Hudson και Conan O'Brien.

egersis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου