ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αγνοούν οι φασίστες τις δικαστικές αποφάσεις για «λόγους δημοσίου συμφέροντος», λένε.

Eίστε οι χειρότεροι χουνταίοι που γνώρισε μεταπολεμικά ο τόπος. Είστε η τρικομματική μας κατάρα…
Όταν ένα πολιτικό καθεστώς αποβάλλει πλέον τον «δημοκρατικό» φερετζέ και περνά στο χώρο του αυταρχισμού, είναι επόμενο να εγκαταλείπει την αρχή της επιφανειακής έστω νομιμότητας και να εφαρμόζει την αρχή της σκοπιμότητας.
Στα πλαίσια λοιπόν της αρχής της σκοπιμότητας η συγκυβέρνηση, δια του…
υπουργού των οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες, απέστειλε χθες το βράδυ στη ΔΕΗ επιστολή με την οποία έδωσε εντολή να εξακολουθήσει να συνεισπράττει κανονικά το τέλος ακινήτων» παρά την πρόσφατη δικαστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Για του λόγου το αληθές, ότι δηλαδή εφαρμόζεται πλέον η αρχή της σκοπιμότητας έγινε επίκληση λόγων «Δημοσίου Συμφέροντος». Αν αντιθέτως ίσχυε η αρχή της νομιμότητας θα έπρεπε να υπερισχύσει η δικαστική απόφαση.

Πάντως και για να είναι το καθεστώς και τυπικά εντάξει με την αρχή της νομιμότητας, ανακοινώθηκε ότι σήμερα η κυβέρνηση θα καταθέσει αναίρεση στον Άρειο Πάγο.

Ποιοι είναι τώρα οι λόγοι «δημοσίου συμφέροντος» που επικαλείται η κυβέρνηση; Αναζητείστε τους στις εντολές των δανειστών.

Εξώδικο στη ΔΕΗ για το χαράτσι.

Με εξώδικο που επιδόθηκε στην ΔΕΗ Χανίων από το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης, καλούνται τα στελέχη της επιχείρησης να μην εισπράττουν το τέλος ακινήτων συμμορφούμενα με την πρόσφατη απόφαση της Δικαιοσύνης.

Στο εξώδικο, το οποίο υπογράφει ο…πληρεξούσιος δικηγόρος του ΙΝ.ΚΑ. Κρήτης, Νίκος Ντερμανάκης, τονίζεται ότι τα στελέχη της ΔΕΗ οφείλουν άμεσα να αφαιρούν το ποσό που αντιστοχεί στο τέλος ακινήτων και σε περίπτωση άρνησής τους έχουν πλέον προσωπικές αστικές και ποινικές ευθύνες, με δεδομένο το γεγονός ότι δεν έχουν έγγραφη εντολή για να πράττουν διαφορετικά από την Δικαστική απόφαση.

 flashnews.gr

http://cretanpatriot.wordpress.com/2012/12/11/e%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bf%ce%b9-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b9-%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%81/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου