ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Έφοδος ΣΔΟΕ - ΜΑΤ στην Αγ. Βαρβάρα. 20/12/12.




Σκηνές από τα πρόσφατα επεισόδια στην Ύδρα εκτυλίχθηκαν το πρωί στον πιο κεντρικό δρόμο της Αγίας Βαρβάρας, την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Αιφνιδιαστικά, άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας και ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος επισκέφθηκαν την «αγορά» της περιοχής, η οποία έχει γίνει ευρέως γνωστή για τις απομιμήσεις ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων αλλά και αξεσουάρ ξένων οίκων μόδας με ισχυρό brandname.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες του ΣΔΟΕ εισέβαλαν στα καταστήματα, για να διαπιστώσουν εάν εκδίδονται αποδείξεις και να ενημερωθούν για τα φορολογικά στοιχεία των επιχειρήσεων, οι οποίες ως επί το πλείστον ανήκουν σε οικογένειες Ρομά.

Η ένταση κορυφώθηκε και μάλιστα σημειώνονται επεισόδια μεταξύ των ΜΑΤ και των καταστηματαρχών, με τους κατοίκους της περιοχής να καταγγέλουν βία. Πολλοί πετούν πέτρες και έχουν βάλει φωτιές σε κάδους. Οι σκηνές και η παρουσία των ΜΑΤ θυμίζει τη σύρραξη στο νησί του Αργοσαρωνικού το καλοκαίρι.
 

Μεγάλη ένταση έχει προκληθεί στην Αγία Βαρβάρα, όπου καταστηματάρχες της περιοχής με… «μαϊμού» προϊόντα έστησαν οδοφράγματα, για να μην τους κάνει έλεγχο η Οικονομική Αστυνομία, που βρίσκεται από νωρίς στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ρίξει κάδους και έχουν βάλει φωτιά στην Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ φωνάζουν ότι έχουν τα απαραίτητα έγγραφα.
Μετά τα πρώτα επεισόδια έφτασαν στο σημείο κλούβες των ΜΑΤ και στην περιοχή έχει στηθεί πετροπόλεμος, ο οποίος έχει επεκταθεί μέχρι την εκκλησία της Αγ. Ελεούσας μεταξύ ΜΑΤ και καταστηματαρχών!
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρουν τελικά να προχωρήσουν στον προγραμματισμένο έλεγχο οι αρχές!
 

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9.734 προϊόντα απομίμησης
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, κατοχής και εμπορίας προϊόντων απομίμησης, αντίστασης και πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικών μετά τους χθεσινούς ελέγχους σε καταστήματα της Αγίας Βαρβάρας. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9.734 προϊόντα απομίμησης.
Κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής, στην πλειοψηφία τους ρομά, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ανδρών. Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

http://www.tnsite.gr/index.php/ellada/867-%CF%84%CE%AD%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B1

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου