ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΦΟΥΧΤΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΝΤΑΙ.

         ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ
                         11/15/2012 09:40:00 π.μ

Πλήθος διαδηλωτών βρίσκεται έξω από τη ΔΕΘ περιμένοντας να αποδοκιμάσει τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ μετά από τις δηλώσεις του τελευταίου πως στην Ελλάδα 3.000 δημοτικοί υπάλληλοι κάνουν τη δουλεία που θα μπορούσαν 1.000.

Η δήλωση αυτή, η οποία είχε ουσιαστικά άρωμα απολύσεων και προκάλεσε την οργή των εργαζομένων των ΟΤΑ, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν υπό το άκουσμα γερμανικών εμβατηρίων.

και φώναζαν συνθήματα κατά του Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, που θα μιλήσει στο ελληνογερμανικό συνέδριο, στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να προστατέψει τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας.


http://www.madatoforos.com/2012/11/blog-post_6508.html


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΝΤΑΙ…
 
ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANSCHLUSS
Αν ακόμη υπάρχει έστω κι ένας αφελής έλληνας πολίτης που επιμένει να ρωτά γιατί τα κάνουν όλα αυτά ενώ ξέρουν – δεν μπορεί να μην ξέρουν! – ότι χειροτερεύουν την κατάσταση, τότε για μια ακόμη φορά θα του εξηγήσουμε το προφανές. Αυτό που βιώνουμε ως χώρας και λαός δεν είναι μια αντιλαϊκή πολιτική που γίνεται χειρότερη, αλλά η ρευστοποίηση ολόκληρης της χώρας. Η κατάσταση της χώρας και του λαού οδηγείται στα άκρα για να συντελεστεί αναίμακτα και με μπαμπεσιά η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της χώρας.

Να εθιστεί ο λαός να είναι αυτός και οι γενιές που έρχονται δουλοπάροικος των δανειστών και κυρίως των Γερμανών. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας είναι μια επιχείρηση Anschluss, όπως αυτή που έγινε από την ναζιστική Γερμανία στην Αυστρία το 1938 και όπως έγινε από την ρεβανσιστική Δυτική Γερμανία στην πάλαι ποτέ Γερμανική Λαϊκή Δημοκρατία το 1989. Οι περιφέρειες και οι δήμοι της Ελλάδας, θα προσαρτηθούν στα αντίστοιχα κρατίδια και δήμους της Γερμανίας προκειμένου να λεηλατηθούν και να εξασφαλίσει η Γερμανική άρχουσα τάξη την δική της διέξοδο από την κρίση, αλλά και την παγκόσμια θέση της.

Με την ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου, αλλά και του Κρατικού Προϋπολογισμού για το έτος 2013, το ελληνικό κράτος τέθηκε σε τροχιά επίσημης διάλυσης, ενώ η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μετατράπηκε και πλήρη κατάλυσή της. Για να προλάβουμε τον κάθε αμόρφωτο μικροαστούλη λεβαντινοραγιά που ίσως νομίζει πώς έτσι θα γίνουμε Ευρωπαίοι και πιθανόν ισότιμοι των Γερμανών, το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσει πρώτα το τι απέγιναν τα 8 και πλέον εκατομμύρια των ανατολικογερμανών, πρώην πολιτών της Γερμανικής Λαϊκής Δημοκρατίας που υπέστησαν το Anschluss του 1989.

Όσοι από αυτούς είναι τυχεροί να έχουν δουλειά στην συντριπτική τους πλειοψηφία αμείβονται κάτω από 400 ευρώ (7,4 εκατομμύρια αναφέρουν οι Γερμανικές στατιστικές για το 2010) και το Γερμανικό κράτος τους συμπεριφέρεται χειρότερα απ’ ότι οι χιτλερικοί στους εβραίους κατά τον μεσοπόλεμο. Για κούληδες ψάχνει η Μέρκελ και οι ομοϊδεάτες της «ευρωπαιστές», όχι για ισότιμους πολίτες με δικαιώματα.

Για να καταλάβουμε τι σημαίνουν όλα αυτά θα θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δημοσιοποίησε ορισμένα ονόματα αιρετών που βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας, απεσταλμένο της Καγκελαρίας στην Ελλάδα, κ. Χανς-Γιοαχιμ Φούχτελ ή συμμετέχουν στην Ελληνογερμανική Συμμαχία των Δημάρχων. Τους αποκάλυψε άλλωστε ο κ. Φούχτελ, όπως και το αντικείμενο των συνομιλιών τους. Δεν είναι άλλο από το ξεπούλημα των βασικών αρμοδιοτήτων των Δήμων, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, σε ιδιώτες εγχώριους και μη. Ο κ. Φούχτελ και η Γερμανίδα Καγκελάριος κ. Άγκελα Μέρκελ επιβεβαίωσαν την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ως προς τη σπουδή της κυβέρνησης και των αιρετών να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Δήμων.

Προς τι όλο αυτό το ενδιαφέρον; Μήπως για να έρθουν οι οργανωμένοι και έμπειροι Γερμανοί να μας φτιάξουν τους δήμους; Το ακούμε αυτό από ορισμένους. Η αλήθεια είναι άλλη. Οι Γερμανικοί δήμοι είναι καταχρεωμένοι σε βαθμό κακουργήματος. Η Γερμανική Tagesspiegel του Βερολίνου (3/11), «Γίναμε Ελλάδα» τιτλοφορεί το σχόλιό της που αναδεικνύει την υπερχρέωση πολλών οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης στη Γερμανία: «Στους περισσότερους δήμους η κατάσταση είναι οικτρή, μάλιστα ο ένας στους τρεις δήμους δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει τα χρέη του. Η Αθήνα βρίσκεται παντού, σχεδόν σε κάθε (γερμανική) περιφέρεια.

Και όταν οι τράπεζες θα αρχίσουν να κάνουν δικά τους ράνκινγκ για την παροχή δανείων στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως γίνεται εδώ και πολύ καιρό για τα κρατικά ομόλογα, τότε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, τα κρατίδια και οι δήμοι θα πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν για ένα νέο καθεστώς χρηματοδότησης, το οποίο δεν θα μετακυλύει στους δήμους και στις περιφέρειες την υλοποίηση κεντρικών αποφάσεων χωρίς να ενδιαφέρεται για τη χρηματοδότησή τους και επιπλέον θα τις καθιστά ανεξάρτητες από τις διακυμάνσεις του οικονομικού κύκλου».

Με άλλα λόγια οι Γερμανικοί δήμοι και τα κρατίδια είναι στο χείλος της χρεοκοπίας. Είναι λοιπόν αναγκασμένα να χρηματοδοτηθούν είτε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση που θα σημάνει εκτίναξη του δημόσιου χρέους και ελλείμματος με αποτέλεσμα να υποβαθμίσουν την πιστοληπτική ικανότητα της Γερμανίας οι οίκοι αξιολόγησης και να εκτιναχθούν τα επιτόκια δανεισμού που σήμερα είναι γύρω 1% και δεν δημιουργούν πρόβλημα δανεισμού στην χώρα. Έτσι η Γερμανία θα γευτεί κι αυτή τον φαύλο κύκλο της χρεοκοπίας όπως και οι χώρες του Νότου.

Είτε οι δήμοι και τα κρατίδια της Γερμανίας να προχωρήσουν σε ρύθμιση των δανείων τους ώστε να μην σταματήσει η δανειοδότηση από τις τράπεζες. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο, οι δήμοι και τα κρατίδια της Γερμανίας πρέπει να διαθέτουν αρκετή περιουσία και εμπράγματες εγγυήσεις για να μπορέσουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τραπεζών. Με δεδομένο ότι τα περισσότερα κρατίδια και δήμοι της Γερμανίας έχουν υποθηκεύσει τα πάντα, μέχρι και τα φορολογικά τους έσοδα της επόμενης δεκαετίας, χρειάζονται επειγόντως νέα περιουσιακά στοιχεία. Κι εκεί μπαίνουν οι περιφέρειες και οι δήμοι της Ελλάδας, ο κ. Φούχτελ και το ενδιαφέρον της Γερμανίας για να αναλάβει την διαχείρισή τους.

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
Μάλιστα την Παρασκευή (9/11) έγινε στην Κολωνία ολόκληρη γιορτή για την συνένωση ή αδελφοποίηση (Anschluss) της Κολωνίας με την Θεσσαλονίκη παρουσία του κ. Φούχτελ, του κ. Μπουτάρη που φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να ξεπουλήσει την πόλη του και τους κατοίκους της προς όφελος της χρεοκοπημένης Κολωνίας. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε και ο γνωστός για τις διασυνδέσεις του με το βαθύ Γερμανικό κράτος και όχι μόνο ο κ. Τάσος Τέλλογλου, που κατά τ’ άλλα φέρεται ως «δημοσιογράφος».

Ο τελευταίος είναι αρκετά θρασύς, όπως ήταν πάντα όλοι οι γερμανοτσολιάδες – όσο νιώθανε ασφαλείς υπό την κυριαρχία των ναζί αφεντικών τους – ώστε να γράφει για όσους διαμαρτύρονται με αυτό το ξεπούλημα της χώρας: «Όσοι πρωταγωνιστούν στις πράξεις αυτές [διαμαρτυρίας] φαίνεται ότι επιθυμούν να χρωστούν παντού και να μην πωλούν τίποτα. Όταν χρωστάς, πουλάς, και όταν έχεις ανάγκη κάθε ευρώ για να ξεχρεώσεις, πουλάς όσο-όσο. Έτσι ήταν και έτσι θα παραμείνει.» (Protagon, 3/11)
Ο κύριος αυτός και όλοι οι συνεργάτες των νεοναζί της συμμορίας του ευρώ, απλά κρίνουν από τον εαυτό τους, μιας κι αυτό έκαναν μια ολόκληρη ζωή πάππου προς πάππο. Έψαχναν να βρουν που θα πουληθούν καλύτερα. Κι επειδή είναι στο DNA τους δεν κάνουν τίποτε περισσότερο από το να απαιτούν το ίδιο απ’ ολόκληρο τον λαό μας.

Καταλάβαμε τώρα τι γίνεται και τι διακυβεύεται γι’ αυτή την χώρα; Καταλάβαμε γιατί κάτι τύποι σαν και μένα μιλούν με όρους εθνέγερσης; Ελπίζω να το καταλάβει ο λαός μας πριν χρειαστεί να διώξουμε τους νεοναζί και τους συνεργάτες τους με το αίμα μας, όπως το κάναμε με την παλιά ναζιστική κατοχή.

Τελειώνοντας, ας γυρίσουμε στο αρχικό ερώτημα: Μπορεί να είναι τόσο ξεφτιλισμένοι οι Ευρωπαίοι; Η απάντηση είναι όχι. Οι Ευρωπαίοι που λατρεύεται και υπακούτε εσείς ρε λεβεντόπαιδα του συγκροτήματος δεν είναι ξεφτιλισμένοι. Ξέρουν τι κάνουν. Είναι αυτοί που επινόησαν πριν 5 αιώνες την αποικιοκρατία και έχουν τεράστια εμπειρία στο να εξοντώνουν πληθυσμούς ολόκληρους σε επίπεδο ηπείρου. Η Ευρώπη που επικαλείστε είναι η Ευρώπη του σκοταδισμού και της αποικιοκρατίας που γέννησε και αναγεννά συνεχώς διαφορετικές παραλλαγές του φασισμού. Δεν είναι λοιπόν οι Ευρωπαίοι ξεφτιλισμένοι.

Αυτοί ξέρουν τι κάνουν και ξέρουν να το κάνουν καλά. Ξεφτιλισμένοι είσαστε εσείς και όλοι όσοι πούλησαν το παραμύθι του ευρώ στον ελληνικό λαό. Ξεφτιλισμένοι είσαστε εσείς που οδηγήσατε ολόκληρη την χώρα και τον λαό της στον αφανισμό, με αποτέλεσμα τώρα να απειλείται η ίδια η ύπαρξη αυτής της χώρας.

Και να σας πω κάτι. Στο κατηγορητήριο της δίκης των δοσίλογων του 1945 χαρακτηριζόταν εξίσου προδοτική πράξη, πράξη εθνικής μειοδοσίας και δοσιλογισμού η προπαγάνδα που στοχεύει στην καλλιέργεια της ηττοπάθειας στον λαό προς όφελος ξένων δυνάμεων. Η ποινή που προβλεπόταν ήταν η ίδια με τους υπόλοιπου δωσίλογους.

Όποιος νομίζει ότι θα την γλυτώσει αυτή την φορά, απλά δεν έχει αίσθηση σε ποια χώρα κατοικεί.
Δημοσιεύτηκε στο Χωνί, 11/11/2012
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5578.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου