ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Βίζα διαρκείας σε όσους αποκτούν σπίτι στην Ελλάδα.

Η νέα τάξη είναι εδώ .
 
Μας δουλεύουν ! Σε μια χώρα που εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα είναι απούλητα ή ανοίκιαστα , σε μια τέτοια πεθαμένη αγορά τι είδους "προσέλκυση επενδύσεων" είναι αυτή ; Απλά θέλουν να αλλάξουν τον πληθυσμό φέρνοντας κι άλλους και με τον νόμο !

Άδεια παραμονής μεγάλης διάρκειας σε όσους υπηκόους τρίτων χωρών αποκτούν πρώτη ή δεύτερη κατοικία στην Ελλάδα σκοπεύει να δώσει η κυβέρνηση, σε...
μία προσπάθεια προσέλκυσης επενδυτών.
Ακολουθώντας την πρακτική άλλων χωρών της Ε.Ε., όπως η Πορτογαλία, η Ιρλανδία και πρόσφατα η Ισπανία, η ελληνική κυβέρνηση θα χορηγεί άδεια παραμονής πέντε ετών με δικαίωμα ανανέωσης του χρόνου αυτού σε πολίτες άλλων χωρών που έχουν λάβει την ειδική θεώρηση εισόδου στη χώρα (βίζα) και διαθέτουν ακίνητα με αξία κατ’ ελάχιστον 300.000 ευρώ, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Ο χρόνος παραμονής δεν θα συνυπολογίζεται για τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας, ενώ η άδεια αυτή δεν θα επιτρέπει την άσκηση οποιασδήποτε εργασίας στην Ελλάδα.
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ''ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ''.
 
.ΑΦΟΥ ΕΚΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ , ΤΩΡΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΣΩΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ.
 
.ΑΦΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ΄'ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΕΙ'' ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΛΗΤΑ, ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΠΙΡ-ΜΠΑΡΑ
ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 
 
.ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ. ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ
ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.
 
.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΑΝΕΜΙΖΕΤΑΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ,''ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ'', ΘΑ ΤΟ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ , ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ,ΥΠΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ , ΣΤΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου