ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Αμερικανικές εκλογές: Νικητής ο Ομπάμα. Επανεκλέγεται για άλλα 4 χρόνια.


Ο Ομπάμα επικράτησε οριακά με 50% έναντι 49% του ρεπουμπλικανού Μιτ Ρόμνεϊ εξασφαλίζοντας τουλάχιστον 303 εκλέκτορες έναντι 206 του αντιπάλου του.

Μαύρος σκύλος, άσπρος σκύλος, όλοι οι σκύλοι μια γενιά....


Από την μεγάλη ''δημοκρατία'' με τα 52 έκατ, αστέγους, με συσσίτια, με νεόπτωχους και εξαθλιωμένους που διαρκώς αυξάνουν, το ιλιγγιώδες χρέος των 200 τρίσ. δολαρίων, της κρατικής προβοκάτσιας, (δίδυμοι πύργοι) των κατασκευασμένων δολοφονικών τυφώνων Κατρίνα-Σάντυ-των καταστροφικών πυρκαγιών, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στο...
Ιράκ-Αφγανιστάν και σε όλο τον κόσμο με διαφορετικές μορφές, Με τα παιδιά της να τα στέλνει κρέας για τα κανόνια, σαν φονιάδες των λαών, για τα συμφέροντα της παγκόσμιας πλανητικής ελίτ, που όλο και περισσότερο γίνεται πιο ολιγαρχική και νεοφασιστική, έχοντας πάρει την σκυτάλη από το 3ο ράιχ του χιτλερισμού, στο 4ο ΡΑΙΧ του πλανητικού αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και των συμμάχων του. Με την δημιουργία της ΕΕ, αντίγραφο του προγράμματος του Χίτλερ, τα δολοφονικά φασιστικά μνημόνια και την νεοφασιστική κατοχή, σε μια σειρά από χώρες όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Κύπρος, κλπ, από τους τροικανούς, της ΕΚΤ, και του ΔΝΤ.

Να χαιρόμαστε, τις μεγάλες δημοκρατικές αμερικάνικες εκλογές, και την επεκλογή του μαυρούλη Ομπάμια!

Κώστας οικοδόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου