ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.



Στις νέες τους αφίσες οι λουμπενάριοι ξεφτίλες λένε ακριβώς οτι και τα πορνοκάναλα.Κατηγορούν δηλαδή τους φαρμακοποιούς οτι πλούτισαν εις βάρος των εργαζομένων και τους γιατρούς οτι ΟΛΟΙ παίρνουν φακελάκια.
Είτε ακούς Πρετεντέρη είτε τους ψευτοεπαναστάτες επαγγελματίες ξεφτίλες ακούς για "συντεχνίες" , για "λαμόγια που πλούτισαν" κλπ.Ο στόχος τους προφανής καθώς έχουν τα ίδια νεοταξικά αφεντικά.Να εμφανιστούν ως λαικοί κριτές και να αποκόψουν φαρμακοποιούς και γιατρούς απο την μάζα που υποφέρει και να τους παρουσιάσουν...
ως το ίδιο υπεύθυνους με τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες κλπ.
Να παρουσιάσουν τα προβλήματα τις υγείας ως έργο των γιατρών και των κακών φαρμακοποιών που είναι "ματσό" και "τα παίρνουν" ενώ ο λαός πεθαίνει !
Η ερώτηση προς αυτούς τους ηλίθιους αντιφάδες της πλάκας είναι αν τελικά τα 600 και βάλε δις τα έβγαλαν στην Ελβετία οι φαρμακοποιοί, οι γιατροί που τους βγαίνει η πίστη και δουλεύουν διπλές εφημερίες και είναι απλήρωτοι .Είναι τα ίδια νεοταξικά σκουπίδια που έβριζαν τους φορτηγατζήδες και τους ταξιτζήδες στις κινητοποιήσεις τους και τους αποκαλούσαν λαμόγια και "χουντικούς".
Πρόκεται για κοινωνικά σκατά , λούμπεν στοιχεία , στηρίγματα του απολυταρχικού καθεστώτος με αναρχικό κοστούμι και βαθύ μίσος για τον Έλληνα εργαζόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου