ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η νεοφασιστική προπαγάνδα της Κιτσοπούλου και των ομοίων της.




Η πανελληνίως άγνωστη αυτή ,κυρία Κιτσοπούλου δηλώνει και συγγραφέαςκαι ηθοποιός και σκηνοθέτhς; Πω,πω,πω,πω,που έλεγε και ο διάσημος ποιητής Φανφάρας. Πόση εντύπωση θα προκάλεσε στον κύκλο της. Πολλοί θα την εζήλεψαν κι'όλας.. Απο τον κύκλο της...

Αυτού του είδους οι...κύκλοι δεν είναι κυβερνητικοί. Είναι όμως ομόκεντροι μ'αυτούς. Αποτελούνται απο τα πνευματικά(;) λούμπεν στοιχεία που φυτοζωούν καλλιτεχνικά(λέμε τώρα!) στις παρυφές της όποιας πνευματικής ζωής (ξαναλέμε τώρα!) έχει σήμερα η χώρα. Ο αριθμός τους βρίσκεται σε αντίστροφη πάντα αναλογία με την γενικότερη πορεία των πραγμάτων. Των οικονομικών, των πολιτικών, των πολιτιστικών. Αν η πορεία αυτών των τριών στοιχείων είναι φθίνουσα ο αριθμός τους αυξάνεται αλματωδώς. Σήμερα που τα πάντα έχουν καταρεύσει, αυτοί οι κύκλοι έχουν πολλαπλασιαστεί.

Γιατί σε μιά τέτοια περίοδο απόλυτης παρακμής και απόλυτης κατάρευσης των πάντων η εξουσία έχει απόλυτη ανάγκη τα πνευματικά (κι'όχι μόνο) λούμπεν στοιχεία. Γιατί ανάμεσά τους στρατολογεί τα πρόθυμα σκουλίκια που χρειάζεται για να κάνει τις βρώμικες δουλειές της. Μιά απ'αυτές τις βρώμικες δουλειές, είναι η νεοφασιστική προπαγάνδα. Εκεί το πρώτο βιολί είναι βέβαια οι δημοσιογράφοι. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτοί. Υπάρχει και η "δήθεν τέχνη". Ο "δήθεν πολιτισμός". Σε όλους τους τομείς της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Στα εικαστικά, στην λογοτεχνία, στο θέατρο και τον κινηματογράφο.
Όπως όταν ο Ελληνικός λαός διαμαρτύρεται για την λαθρομετανάστευση βρίσκει μπροστά του μιά λέξη - τοίχο - που καλείται "ρατσισμός". όταν διαμαρτύρεται πολιτικά υπάρχουν άλλες λέξεις -τοίχοι - όπως "λαϊκισμός". ή "συνωμοσιολογία", έτσι κι'εδώ, υπάρχει η ανάλογη τέτοια. Είναι "η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης".

Έτσι, διάφορα σκουλικάκια σαν την πιο πάνω κυρία (και σήμερα είναι πάρα πολλά) που διπλώνονται και ξεδιπλώνονται αηδιαστικά στα πόδια της εξουσίας έτοιμα να κάνουν τα πάντα για το "χρήμα και την αναγνώριση", έχουν την λεκτική δαμόκλειο σπάθη που κρέμεται πάνω απο το κεφάλι οποιουδήποτε διαμαρτυρηθεί για τα τερατουργήματά τους. "Είσαι εναντίον της ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης, άρα είσαι οπισθοδρομικός, άρα φασίστας".

Σ'αυτή την αηδιαστική ομοταξία ανήκει και η πιό πάνω κυρία. Είναι η ομοταξία που ανήκει στην γενικότερη κοινωνική συνομοταξία των "πρόθυμων" υποστηρικτών του νέου 4ου ΡάΙχ. Ανήκει στον φασισμό του σήμερα. Με το ίδιο ακριβώς θράσσος που έχουν οι φασίστες οταν ξέρουν ότι έχουν υψηλούς υποστηριχτές απο πίσω τους οι οποίοι και τους χρηματοδοτούν.......

 
ΣΤΕΦΟΣ
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=36040

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου