ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία ενστόλων στον Λευκό Πύργο.


Οι μόνοι που φυσικά είναι αμετανόητοι υποστηρικτές των τροικανών είναι οι ματατζήδες που στέκονται απέναντι σε αστυνομικούς που ζητούν το αυτονόητο .

Τον κύκλο των κινητοποιήσεων άνοιξαν οι ένστολοι, οι οποίοι στις 12.00 το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Λευκό Πύργο, διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή των αποδοχών τους. Στις 13.10 ξεκίνησαν πορεία προς το Μακεδονία Παλλάς, όπου παρέμειναν συγκεντρωμένοι για περισσότερη από μία ώρα. Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρο Καράολου, στον... οποίο παρέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Ο Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, αφού επέδωσε το ψήφισμα στον κ. Καράογλου, τόνισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται και ζήτησε και πάλι συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Στα κύρια σημεία του ψηφίσματος αναφέρονται –μεταξύ άλλων- τα εξής: «Εμείς οι αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί συγκεντρωθήκαμε σήμερα Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Λευκού Πύργου για να προστατέψουμε την ανθρώπινη υπόσταση, την εργασιακή μας αξιοπρέπεια και τη θεσμική αποστολή μας από ανάλγητες πολιτικές».

«Διαμαρτυρόμαστε έντονα και αντιστεκόμαστε στην επιβολή μιας οικονομικής απολυταρχίας με την χρησιμοποίηση των σωμάτων ασφαλείας ως στυγνών μηχανισμών καταστολής».
Σε άλλο σημείο τονίζουν ότι: «οι ορέξεις της τρόικα δεν ικανοποιούνται με τα ισοδύναμα μέτρα, αλλά μόνο με την ολοκληρωτική αρπαγή των μισθών μας και τη βαλκανιοποίηση των συνθηκών εργασίας μας. Το πλανό είναι οι φτωχοί, φτωχότεροι και οι πλούσιοι, πλουσιότεροι».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου