ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ψηφίστηκε στη Ρωσία νομοσχέδιο, που ελέγχει τις ΜΚΟ



 Μόσχα, Ρωσία

Η ρωσική Δούμα ψήφισε σε τρίτη και τελευταία ανάγνωση νομοσχέδιο που χαρακτηρίζει ως «πράκτορες του εξωτερικού» και θέτει υπό ευρύ έλεγχο τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και έχουν πολιτική δράση που για τις ρωσικές Αρχές θεωρείται ανάμειξη στα εσωτερικά της χώρας.

Το νομοσχέδιο κατέθεσε το κυβερνών κόμμα Ενωμένη Ρωσία και ψηφίστηκε σε πρώτη ανάγνωση πριν από μια εβδομάδα.

Συζητήθηκε στη Δούμα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, παρά τις διαμαρτυρίες των υπερασπιστών των'' ανθρωπίνων δικαιωμάτων'', της αντιπολίτευσης και νομικών και τελικά εγκρίθηκε με 374 ψήφους, έναντι τριών και μιας αποχής.

 Η Ενωμένη Ρωσία, η οποία διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στη Δούμα, με 238 έδρες σε σύνολο 450, το Κομμουνιστικό Κόμμα, καθώς και το φιλελεύθερο-δημοκρατικό Κόμμα είχαν ανακοινώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ του νόμου.

 Τώρα το νομοσχέδιο θα πάει στην Άνω Βουλή και εάν εγκριθεί και εκεί, τότε θα κληθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν να το επικυρώσει. Πηγή του Κρεμλίνου δήλωσε ότι ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ μέχρι το φθινόπωρο.

Το νομοσχέδιο προβλέπει ένα διαφορετικό καθεστώς καταγραφής για τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι οποίες έχουν πολιτική δράση στο ρωσικό έδαφος.
ΕΠΙΛΟΓΗ  ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ IN.GR.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΡΘΡΟ ΑΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΡΘΡΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝ.  
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου