ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Οι αδίστακτοι δολοφόνοι του 4ου Ραιχ

ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.
Η διαταγή που έδωσαν οι επι κεφαλής των ειδικών δυνάμεων σε επιχείρηση που έγινε σε διαμέρισμα στην Καρλσρούη της νοτιοδυτικής Γερμανίας, φαίνεται οτι ήταν "εισβολή, και ομαδικό πυρ"

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα είχαν αποπειραθεί να κάνουν έξωση σε άνδρα ο οποίος προφανώς θα χρώσταγε κάποια χρήματα σε...
τράπεζα ή εφορία. Βρισκόμενος δικαιολογημένα σε απόλυτο βρασμό ψυχής, ο απειλούμενος με έξωση, είχε αρνηθεί να εγκαταλείψει το σπίτι του, αποφασίζοντας να κρατήσει σαν όμηρους τον δικαστικό κλητήρα και άλλα δύο άτομα.

Η επίσημη εκδοχή της αστυνομίας, είναι οτι "είδαν να βγαίνει καπνός απο το σπίτι και γι' αυτό αποφάσισαν να εισβάλουν βίαια, με αποτέλεσμα να βρεθούν μπροστά σε 4 πτώματα"!!..

Καλά. Όλος ο κόσμος είναι σε θέση να καταλάβει τί ακριβώς έγινε στην πραγματικότητα. Η άνδρες(;) των ειδικών δυνάμεων διατάχθηκαν να εισβάλουν και να ρίξουν στο "ψαχνό", αδιαφορώντας για την ζωή και των ομήρων.

Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι οτι ο κόσμος (σε κάθε μεριά του πλανήτη πλέον) αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του. Οι κατασχέσεις των σπιτιών βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. Επειδή όπως είναι φυσικό οι πολίτες αντιδρούν στην βίαιη κατάσχεση της περιουσίας τους, οι Γερμανικές αρχές προφανώς για .....παραδειγματισμό, έδωσαν την εντολή για αυτή την εγκληματική επέμβαση. Για..."γνώση και συμμόρφωση"...

Αυτός είναι ο "δημοκρατικός παράδεισος" που υπόσχεται για όλους μας η παγκόσμια φασιστική διακυβέρνηση....


Μεταλληνός

http://egersis2.blogspot.gr/2012/07/4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου