ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ


Πρόκειται για τους επώνυμους ΛΑΓΚΑΡΝΤ και ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ.

Η πρώτη προκάλεσε τον Ελληνικό λαό με αήθεις εκφράσεις, γνωρίζοντας  πόσο εξοργισμένος είναι με το μνημόνιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Μήπως έτσι δεν θα έκαιγε τα φίλα προσκείμενα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ;

Ο δεύτερος μας συμβουλεύει να πάρουμε τα λεφτά μας από τις Ελληνικές Τράπεζες γιατί επίκειται χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή. Εμμέσως πλην σαφώς μας προϊδεάζει για καταστάσεις αναρχίας και ολέθρου.

Είναι τόσο αφελείς;  Δεν νομίζω.

Τότε γιατί αυτοί οι επώνυμοι αρχιερείς της παγκόσμιας Νέας Τάξης και του διεθνοποιημένου κεφαλαίου ενισχύουν το ΣΥΡΙΖΑ ;

Γιατί οι θέσεις του ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ είναι ομολογουμένως πολύ πιο ριζοσπαστικές από το όποιο κοινοβουλευτικό κόμμα;

Θα μπορούσαν ποτέ τα παγκόσμια αφεντικά να έχουν τα ίδια συμφέροντα με τους κολασμένους αυτού του πλανήτη;

Και στο τέλος, ακόμα και να συνέβαιναν τα παραπάνω και να είναι φιλαλήθεις, και να έχουν το πιθανότερο δίκιο, ποιός εχέφρων νους θα συμβούλευε δημόσια τον κοσμάκη να αποσύρει τις καταθέσεις του;

Ποιός καλοπροαίρετος θα εισηγούταν, να κλείσουν οι Τράπεζες, να λεηλατηθούν τα Σουπερ μάρκετ, και να φέρει τον Αρμαγεδώνα  στη χώρα; Είναι πράγματα που δεν είναι σωστό να λέγονται, ακόμα και όταν πρόκειται να συμβούν,  τουλάχιστον από αυτούς που ηγούνται.

Ένα  πελώριο ΓΙΑΤΙ με βασανίζει.

Τα περισσότερα χαρτιά της τράπουλας είναι ακόμα κλειστά. Απλώς αναφέρω μερικούς λόγους που παλαιότερα και σε ανύποπτο χρόνο είχαν διατυπωθεί.

1. Η χρεοκοπημένη Αμερική πιστεύει ότι η διάλυση του ΕΥΡΩ και της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ,θα έδινε ζωή στην ίδια και το ΔΟΛΑΡΙΟ. Δεύτερος πόλος στον καπιταλισμό, δεν ευνοεί τα σχέδια της Παγκόσμιας διακυβέρνησης, αλλά και ρεαλιστικά δεν είναι εφικτός σήμερα.

Σαν συνέπεια των παραπάνω, η Ελλάδα θα πρέπει να οδηγηθεί έξω από τη σφαίρα επιρροής της Ευρώπης και στη σφαίρα επιρροής της Αμερικής.

2. Σε περίπτωση ακυβερνησίας -μετά τις εκλογές- ένα νεοταξίτικο πραξικόπημα ,που θα εγκυόταν την επιστροφή στη δραχμή και την ''ανάπτυξη'', θα γινόταν δεκτό με ανακούφιση από τον Ελληνικό λαό,  έτσι ώστε να συνεχιστεί εκ του ασφαλούς, η Τυρρανία των δωσίλογων προδοτών και η καταστροφή της χώρας.

ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου