ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο Λαός πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.


http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2067932

Πέντε ένοπλες ληστείες μέσα σε επτά λεπτά σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Κερατσίνι. Άλλες τέσσερις ληστείες και μία μεγάλη κλοπή σε κατάστημα ασημικών στην Καλλιθέα. Διαβεβαιώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση φαινομένων παραβατικότητας στο κέντρο της Αθήνας. Στο Κερατσίνι, οι ληστείες έγιναν σε τρία περίπτερα και δύο βενζινάδικα από τέσσερα άτομα που κινούνταν με δύο μοτοσικλέτες. Στο ένα περίπτερο μάλιστα οι δράστες χτύπησαν με τη λαβή πιστολιού τον περιπτερά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά. Το μπαράζ των ληστειών ξεκίνησε στις 4.46 από την οδό Σαλαμίνος 60, σε βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ, όπου οι δύο ένοπλοι άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα τους. Ένα λεπτό αργότερα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες, στην οδό Σαλαμίνος, απέναντι από τη ΔΕΗ, χτύπησαν τον υπάλληλο περιπτέρου και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο υπάλληλος δεν θέλησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και του παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες.

Στις 4.51 και 4.53 έγιναν άλλες τρεις ληστείες, σε δύο περίπτερα που είναι δίπλα το ένα στο άλλο, στη συμβολή των οδών Εθνική Αντιστάσεως και Γκίκα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell στη διασταύρωση Γρ. Λαμπράκη και λεωφόρου Σχιστού.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 3.19, στο Παλαιό Φάληρο, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία ηλικιωμένων, στην οδό Αφροδίτης. Αφού έδεσαν το ανδρόγυνο, άρπαξαν περίπου 4.000 ευρώ, κοσμήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ζευγαριού με το οποίο διέφυγαν. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, δύο άγνωστοι μπήκαν λιγο μετά τις 2.30 το πρωί σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, όπου αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τον ιδιοκτήτη και τον 19χρονο γιο του που τους αντελήφθησαν, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα κινητά τους τηλέφωνα και μια φωτογραφική μηχανή και εξαφανίστηκαν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έξω από το εμπορικό κέντρο MALL στο Μαρούσι, σε χωματόδρομο, δύο ένοπλοι έβγαλαν από το αυτοκίνητό τους τρεις νεαρούς και τους πήραν μικρό χρηματικό ποσό, τα κινητά τους τηλέφωνα και το όχημα, με το οποίο διέφυγαν. Το απόγευμα στο Περιστέρι, στην οδό Αναπαύσεως, άγνωστος με την απειλή όπλου άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό από σούπερ μάρκετ και διέφυγε.

Τέλος, το πρωί διαπιστώθηκε διάρρηξη σε κατάστημα ασημικών στην οδό Δημοσθένους 124 στην Καλλιθέα. Οι δράστες αφού παραβίασαν την κύρια είσοδο, άρπαξαν ασημικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σημείωσε ότι στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, εφαρμόζεται το «Αναθεωρημένο Σχέδιο Αστυνόμευσης του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας», στο οποίο μεταξύ άλλων καθορίζεται και μια Β' ζώνη έντονης αστυνόμευσης, στις περιοχές των Αστυνομικών Τμημάτων Κυψέλης, Πατησίων, Κολωνού και Πετραλώνων, προκειμένου να προληφθεί τυχόν μετατόπιση των κρουσμάτων παραβατικότητας. «Η δράση μας», τόνισε ο κ. Παπουτσής, «είναι έντονη, συνεχής και αδιάλειπτη, με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση του επιπέδου της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου