ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΟΡΤΩΝ.


Με πρόσχημα τη δίκαιη αντίδραση του Ελληνικού Λαού, στα μέτρα της κατοχικής Κυβέρνησης και στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Πολιτικών,η Θεσσαλονίκη έμεινε  μετά από  65 χρόνια 
Χωρίς στρατιωτική παρέλαση .
Σύμφωνα με την  gazzetta
Για πρώτη φορά στα χρονικά η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκης δεν πραγματοποιείται καθώς ο Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε λόγω αγανακτισμένων διαδηλωτών
Ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα έχει αγανακτήσει με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με τα οικονομικά μέτρα και το φωνάζει σε κάθε ευκαιρία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων στην Θεσσαλονίκη αλλά η παραλιακή λεωφόρος είχε μια διαδήλωση και έτσι παρέλαση δεν θα πραγματοποιηθεί. Μια ομάδα ατόμων έμπαινε στο δρόμο μερικά μόλις μέτρα από την εξέδρα φωνάζοντας συνθήματα.
Οι διαδηλωτές όταν αντίκρισαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έσπασαν τα κάγκελα και μπήκαν στον δρόμο όπου θα περνούσαν τα οχήματα και οι στρατιώτες. Μάλιστα, υπήρχαν ρίψεις μπουκαλιών, γιαουρτιών και αυγών προς την εξέδρα των επισήμων.
Η Αστυνομία είχε πάρει ισχυρά μέτρα ασφαλείας αφού την εξέδρα των επισήμων δεν μπορούσε να πλησιάσει άνθρωπος. Πολλές κλούβες και άνδρες του ΜΑΤ, αλλά δεν πλησιάζουν τους διαδηλωτές για να μην γίνουν επεισόδια.
Τελικά έπειτα από ώρα και αφού οι πολιτικοί αποχώρησαν πέρασαν απόστρατοι και μερικά σχολεία με τον κόσμο να τους χειροκροτεί έχοντας παραμείνει στο δρόμο.
* Ενταση υπήρξε στην μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα με την Αστυνομία να μην αφήνει το πλήθος να κάτσει στην πλευρά που είχε στηθεί η εξέδρα των επισήμων.
* Στην Πάτρα ο κόσμος πέταξε αυγά στους επισήμους και αυτοί αποχώρησαν. Η παρέλαση συνεχίζεται χωρίς αυτούς, όπως και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου