ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.


 

Μπαίνοντας  στην ΙΣΟΣΕΛΙΔΑ  του MSN, σε σχετικό άρθρο, αντίκρισα τον κατάπτυστο τίτλο. ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ  Ή ΕΛΛΗΝΑΣ. Οι προδότες  αποθρασύνθηκαν. Κατηγορούν κάθε υποτιθέμενη υπέρ της χώρας ''παράνομη''  ενέργεια  ως ανθελληνική. Αν ο ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ  έχει την τιμή να εκθέτει τον εαυτό του ,σύμφωνα με τη δική του κρίση, για να βοηθήσει τη χώρα του, εσείς Κύριοι ποιανών κέντρων είσαστε τσάτσοι;

Σε πολλούς κακοφαίνεται  που στον Αθλητισμό οι Έλληνες έχουν παγκόσμιες διακρίσεις. Αυτό το γεγονός αφενός είναι πηγή ανάτασης και συσπείρωσης για όλο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και αφετέρου τοποθετεί στο σκαμνί του κατηγορούμενου την κυβέρνηση που κόβει κάθε επιχορήγηση στους Έλληνες πρωταθλητές που μας κάνουν υπερήφανους ανά την Υφήλιο και μάλιστα με δικά τους έξοδα. Όσοι συνειδητά οδηγούν τούτο τον τόπο σε χρεωκοπία έχουν τους ίδιους λόγους να θέλουν να αποτυγχάνουμε σε όλους τους τομείς.

Η περίπτωση θυμίζει Τσοβόλα. Η χώρα πήρε επιδότηση για το καλαμπόκι με δικές του ενέργειες. Επειδή η πολιτική του ήταν φιλολαϊκή , η τότε συγκυβέρνηση τον στοχοποίησε. Σύσσωμος και  ο ''αντικειμενικός''  τύπος βυσσοδομούσε εναντίον του. Του αφαίρεσαν τη Βουλευτική Έδρα, τον παρέπεμψαν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, για να προστατέψουν , υποτίθεται, την  Ευρωπαϊκή  Ένωση από την Ελλάδα και για να προασπιστούν το ''δίκαιο''.

Ποιό  έννομο συμφέρον είχαν τότε; Κανένα. Ή μάλλον το διασυρμό της Χώρας. Όταν η χώρα ωφελείται τους πειράζει αφάνταστα .ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση του πατριώτη Ελληνιάδη. Ενώ άλλοι βάζουν μέσον, να τιμωρηθεί η χώρα στο ποδόσφαιρο σε διεθνείς Οργανισμούς, επειδή προαποφάσισαν πριν  τη δικαιοσύνη, ότι  παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος είχαν'' στηθεί '',τούτος ο άνθρωπος κατηγορείται για το αντίθετο.


Σύσσωμος  ο Ελληνικός τύπος το έκανε βούκινο. Αυτός είναι ο φταίχτης για την κατάντια μας. Προσπάθησε να επηρεάσει την εύνοια των διαιτητών υπέρ της χώρας μας. Και μάλιστα σαν ιδιώτης. Χωρίς ''ίδιον όφελος''. Το πόρισμα βγήκε πριν καν του απαγγελθεί η κατηγορία. ΕΝΟΧΟΣ. ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

ΑΛΗΤΕΣ- ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

ΚΩΤΣΙΟΜΥΤΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου