ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Για άρση της ανωνυμίας στα blog ετοιμάζεται η κυβέρνηση

Nομοθετικά μέτρα για τη δυνατότητα ταυτοποίησης των διαχειριστών στα ελληνικά ιστολόγια, καθώς και την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για περισσότερα εγκλήματα απ' όσα επιτρέπει ο νόμος σήμερα, εξήγγειλε την Τρίτη ο υπουργός Δικαιοσύνης.
 Μιλώντας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είπε ότι «το Διαδίκτυο πρέπει να πάψει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους», χωρίς όμως να αμφισβητείται η ελευθερία του λόγου και της γνώμης.
Ανέφερε ότι θα περιμένει τώρα τις προτάσεις της νέας νομοθετικής επιτροπής, που θα συγκροτηθεί υπό την προεδρία του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Α. Ράντου.
Υπέρ της θέσης ότι το απόρρητο των επικοινωνιών δεν ισχύει για τις διαδικτυακές αναρτήσεις έχει ταχθεί επανειλημμένα και ο Άρειος Πάγος. Σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του, οι Αρχές πρέπει να μπορούν να ζητούν από τους παρόχους τα στοιχεία χρηστών που κατηγορούνται για αξιόποινες πράξεις χωρίς να ζητούν άδεια από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες Του Βήματος, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε στα μέλη της επιτροπής ότι ίσως
 Θα πρέπει να επανεξεταστεί η αυτοδέσμευση των δημοσιογράφων, αφού έχουν παρουσιαστεί φαινόμενα σχολιασμού στο Διαδίκτυο περιστατικών πολιτικής βίας.                                                               , ο οποίος εξυπηρετεί συμφέροντα που αντίκεινται στην ελευθερία της έκφρασης και στη δημοκρατία.
Μιλώντας στην ίδια επιτροπή, ο κ. Παπαϊωάννου εξήγγειλε επίσης τη δυνατότητα αξιοποίησης του υλικού των καμερών προκειμένου να εντοπίζονται αξιόποινες πράξεις. Πρόσθεσε ότι σχετικές νομοθετικές προτάσεις περιμένει επίσης από την επιτροπή που ήδη λειτουργεί υπό τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ Χ. Γεραρή. Newsroom ΔΟΛ

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ  ΤΗΣ   ''OMAΔΑΣ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ  ΑΓΩΝΑ''

Τα  νέα νομοθετικά μέτρα της κυβέρνησης
α. για τη δυνατότητα ταυτοποίησης των διαχειριστών στα ελληνικά ιστολόγια                                       

β.  για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, αποβλέπουν στην καταπάτηση των Δημοκρατικών Ελευθεριών, στη Χώρα μας, και  γίνεται προσπάθεια  στραγγαλισμού της αντίδρασης του Ελληνικού λαού, που εκφράζεται μέσα απο τις ιστοσελίδες.

Η κοινωνία του Όργουελ, αποτελεί το πρότυπο της νέας κατοχικής Κυβέρνησης των δοσίλογων. Τα σχέδια της ΝΕΑΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΤΑΞΗΣ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.   

1.Ψηφίζεται η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

2.Ποινικοποιείται ο ηλεκτρονικός τύπος ,ως μη ελεγχόμενος.

3.Ουσιαστικά καταργείται το αδέσμευτο του τύπου, και η ελευθερία λόγου και έκφρασης.

4.Φακελώνονται οι πολίτες ,και επιπλέον η πολιτεία βασίζεται σε δεδομένα που δεν είναι
    αξιόπιστα.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου