ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΣΠΙΘΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ                          
 ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΕ 

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΤΗ (9-5-11)

Απόψε έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον Κων/νο Ρωμανό. Τον
επιστήμονα, τον συγγραφέα, τον Έλληνα πατριώτη.



Ο Κωνσταντίνος Π. Ρωμανός γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή του Πειραιά. Σπούδασε, με υποτροφία Fulbright στις ΗΠΑ και με υποτροφία DAAD στη Γερμανία, Φιλοσοφία και Επιστήμες του Ανθρώπου. Είναι διδάκτωρ της Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης. Δίδαξε σε αμερικανικά πανεπιστήμια και στο γερμανικό Πανεπιστήμιο του Kassel. Τώρα διδάσκει ως Καθηγητής της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει συγγράψει τα γνωστά βιβλία «Εθνοκτονία εν εξελίξει» και «Η Ελλάς στο μάτι του κυκλώνα της Νέας Τάξης» (εκδόσεις Πελασγός). Επίσης είναι ο συγγραφέας των βιβλίων «Απολιθωμένη ζωή, Ελληνιστικό Ισλάμ, Υπόθεση Φαλμεράιερ, Ο εγκέφαλος και ο νους του, Οικείωσις, Ελληνική παιδεία» και δεκάδων άρθρων. Σ’ αυτά αναφέρεται επισταμένως στο ζήτημα της μετάλλαξης της ελληνικής παιδείας σε διαπολιτισμική, στον επαπειλούμενο «πολυπολιτισμό» και στον λαθρομεταναστευτικό εποικισμό της Ελλάδας.
Το θέμα μας σήμερα είναι:   ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ.
Όταν πριν από τρείς μήνες (στις 9-2-11) προχωρήσαμε στην ίδρυση της τοπικής ΣΠΙΘΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ πιστεύαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο κυρίως προβλήματα. 1. Το πρόβλημα της καταβαράθρωσης της εθνικής οικονομίας, και 2. Το πρόβλημα της παράνομης λαθρομετανάστευσης. Είχαμε την εντύπωση ότι ο πολίτης έπρεπε να κινητοποιηθεί προκειμένου να υποστηρίξει το εισόδημά του και την εθνική του ταυτότητα. Μέσα σε τρείς μήνες πολλά άλλαξαν. Εκτός του ότι γίνεται φανερό, ότι το Ελληνικό κράτος κινδυνεύει με διάλυση και η χώρα με διαμελισμό, αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο το πρόσωπο της Νέας Τάξης. Έχουμε νέα δεδομένα. Ο πολίτης εκτός από το εισόδημά του και την πατρίδα του, καλείται να υπερασπιστεί και την προσωπική του Ελευθερία. Μια πλημμυρίδα από νέους νόμους μας κατακλύζει που κατατέθηκαν ή πρόκειται να κατατεθούν. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της προσπάθειας επιβολής μιας παγκόσμιας δικτατορίας, που ούτε ο Όργουελ δεν μπόρεσε να την φανταστεί ικανοποιητικά.
1.Ο πολίτης χάνει το απόρρητο της προσωπικής του ζωής και φακελώνεται ηλεκτρονικά με την κάρτα του πολίτη.
2.Υποχρεώνεται να καταναλώνει ως προϊόντα διατροφής μόνο αυτά που εγκρίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου. (CODEX ALIMENTARIUS).
3.Χάνει το δικαίωμα να μιλάει ελεύθερα. Καταργείται ουσιαστικά η ελευθερία έκφρασης και λόγου, με τον νόμο περί Εχθροπάθειας.
4.Υποχρεώνεται να γίνει δωρητής οργάνων, από την στιγμή της γεννήσεώς του χωρίς να ερωτηθεί.
5.Του επιβάλλεται ήδη από την 1η Απριλίου να συναλλάσσεται υποχρεωτικά και αποκλειστικά μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή τραπεζιτικών επιταγών.
6.Να χρησιμοποιήσω και τα λεγόμενα του Ρωμανού. Η εθνοκτονία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Την 25η Μαρτίου οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν έδειξαν την παρέλαση και οι επετειακές εκπομπές απουσίασαν παντελώς. Ο δήμαρχος Αθηναίων το Πάσχα απαγόρευσε την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από τον 9,84, με το αιτιολογικό ότι μπορεί να ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι. Το πρόβλημα της Ισλαμοποίησης της χώρας είναι ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν από δω και στο εξής.
Ο τόπος μας, το Θριάσιο πεδίο , με τους δήμους που το απαρτίζουν, έχει πλέον έναν πατριωτικό πυρήνα με δράση. Ανεξάρτητο, ακομμάτιστο, αυτόνομο. Γι’ αυτό και αλλάζουμε εν όψει εξελίξεων ακόμα και τον πρόσφατα υιοθετημένο τίτλο της «Σπίθας», ανεπηρέαστοι από κάθε περιούσιο καθοδηγητή, από κάθε αμφιλεγόμενο ηγέτη. Ελάτε μαζί μας, να συντονίσουμε τον λόγο και την δράση. Η Πατρίδα τώρα μάς χρειάζεται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου