ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

10-5-11 ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ


1) Για μία κάμερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι έναν 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 05:00 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, όπου είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στον λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.
Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβηκαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.
Οι δύο γυναίκες υπέστησαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την Ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.




2) Δε δίστασαν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν εξ επαφής τον 73χρονο άνδρα στον Πύργο του Ορχομενού Βοιωτίας οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι του λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 73χρονος και η γυναίκα του κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μέσα στο σπίτι τους. Εκείνη την ώρα ο ένας από τους ληστές του έπαιρνε το παντελόνι μέσα από την κρεβατοκάμαρα. Ο 73χρονος προσπάθησε να αντισταθεί και το κυριότερο προσπάθησε να αποτρέψει του ληστή να του πάρει το παντελόνι. Ο τελευταίος αδίστακτα έστρεψε το όπλο πάνω στον 73χρονο, τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο στήθος και τον άφησε αιμόφυρτο μέσα στο δωμάτιο. Όταν προσπάθησε να αντισταθεί η γυναίκα του τότε την χτύπησαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένη.
Στο διπλανό δωμάτιο μέχρι εκείνη την ώρα κοιμόταν ο 47 χρόνος γιος του. Οι ληστές τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν και έτσι μπόρεσαν να κερδίσουν χρόνο και να εξαφανιστούν. Λίγο αργότερα όταν πήγε η αστυνομία βρήκε όλο το σπίτι αναστατωμένο, καθώς οι ληστές έψαχναν για πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα.
Ωστόσο όμως οι ληστές που σύμφωνα με την αστυνομία θα πρέπει να είναι τρεις η τέσσερις βρήκαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν. Πολύ σύντομα ξέφυγαν από τα μπλόκα της αστυνομίας μέσα από το δρόμο που οδηγεί στην Αταλάντη της Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών οι ληστές στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν βγήκαν και από το δρόμο αφού μέχρι το πρωί έμειναν ανάγλυφα τα σημάδια της εκτροπής. Έτσι οι έρευνες επεκτάθηκαν και μέχρι τη Φθιώτιδα στην περιοχή της Αταλάντη. Λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα σε αγροτική περιοχή στο Κυπαρίσσι της Φθιώτιδας βρέθηκε το αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει για τη διαφυγή τους μιας και το είχαν εγκαταλείψει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου