ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ

Νεοταξίτικη και πέρα για πέρα ανθελληνική μεθόδευση για την κατάχωση του βωμού των 12 θεών στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας αγοράς Αθηνών.
Από την ημέρα που ήλθε στο φως ο Βωμός και συνεπώς δημιουργήθηκε ζήτημα περί της τύχης του, έχουν διοχετευθεί στον Τύπο διάφορες τεχνικά ή οικονομικά ανέφικτες «λύσεις» (λ.χ. υπογειοποίηση ή υπερύψωση της διαδρομής του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου) με εμφανή σκοπό να δημιουργήσουν στο κοινό την εσφαλμένη εντύπωση ότι τελικά είναι δήθεν αναπόφευκτη η κατάχωση του Βωμού, προκειμένου να συντομευθεί «επιτέλους» η ολοκλήρωση του έργου βελτίωσης των σιδηροτροχιών, που σκανδαλωδώς ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια όλους όσους χρησιμοποιούμε τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο για τις καθημερινές μετακινήσεις μας.

Αυτές οι άγνωστες πηγές απέτυχαν όμως να δημιουργήσουν την εσφαλμένη εντύπωση που επιθυμούσαν και τώρα πια δυναμώνει παντού το αίτημα για διάσωση και ανάδειξη του Βωμού, ο οποίος δεν αποτελεί ένα απλό αρχαίο εύρημα αλλά τον πολιτικό, θρησκευτικό και ηθικό «ομφαλό» των αρχαίων Αθηνών.

Η κατάχωση θα ήταν λύση μόνον για ανθρώπους που μισούν τον Εθνικό Ελληνικό Πολιτισμό και πολύ θα ήθελαν να έβλεπαν και τον Παρθενώνα ακόμα να χάνεται από τα μάτια των ανθρώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου