ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Διπλή δολοφονία στην Ελευσίνα για να τους ληστεύσουν

 
Ληστεία ήταν το κίνητρο της διπλής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε χθες το πρωί σε παλιά μονοκατοικία στην οδό Πεισιστράτου 61, στην Ελευσίνα.

Τα θύματα ήταν ένας 80χρονος και η 73χρονη αδελφή του, οι οποίοι έμεναν μόνοι τους στο σπίτι.

Ο θάνατός τους, σύμφωνα με την αστυνομία, οφείλεται πιθανότατα σε ασφυξία, καθώς στα πρόσωπα και των δύο βρέθηκαν μαξιλάρια που τους είχαν βάλει οι δράστες, φράζοντας τις αναπνευστικές οδούς.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον ανιψιό των θυμάτων που έπαιρνε τηλέφωνο, από το περασμένο Σάββατο, αλλά δεν του απαντούσε κανένας. Έτσι ο ίδιος, χθες, με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξε το σπίτι, με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα.

Η 73χρονη βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο με τα χέρια δεμένα μπροστά με καλώδιο, ενώ ο 80χρονος αδελφός της ήταν επίσης νεκρός στο κρεβάτι του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, παραβιάζοντας την πίσω πόρτα της κουζίνας, πιθανότατα από αλλοδαπούς που είδαν όπως αναφέρουν γείτονες να περιφέρονται κοντά από την οικία. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου